MaxiDot-a mam i ja, licznik 1Z0920843K w miejsce 803b - mint sierpień 2009, teraz tylko korekcja przebiegu. Jest opcja temperatury oleju ale nie pokazuje.
[O2] Szukam kogoś kto zakoduje licznik
Zwiń
X
-
Biszczu, 15 minut
tylko nie pisz tutoriala z banalnych rzeczy - 4 śrubek i 2 zatrzasków :?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
ZTCW 1Z0 920 842 D (nie wiem co będzie pokazywał taki zestaw, ale z tego co inni pisali, jest to jednyna szansa na to, by dogadały się Twoje ECU i nowy zestaw wskaźników pod kątem immobilizera) - mam ten sam problemZamieszczone przez karuzelKoledzy jakie oznaczenie MaxiDota do O2 mint 2007r. 1.9 TDI BXE. Tak żeby wszystko pokazywało, temp. oleju, tempomat itp.?
(tyle że u mnie miętówka RP 2006 MY 2007)
Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
803D to taki sam golas jak 802D tylko ze do O2FL. zamienił se stryjek siekierke na kijek.Zamieszczone przez karuzela co z 1Z0 920 803D, czym się różni oprócz wyglądu od ...842D i czy nie ma możliwości założenia tych zegarów w moim przypadku? Czy licznik musi być koniecznie odpowiadający rocznikowo pojazdowi?
akurat w tych autach juz tak, ze wzgledu na czeste zmiany immobilizerow, ktore w tych autach podzielone sa pomiedzy sterownik silnika i zestaw wskaźników - obydwie czesci układu immo musza ze soba wspolgrac, tzn. do siebie pasować.
ludzie pisali ze bodajze rozne roczniki zegarow 842D potrafily nie pracować w O2 PRE-FL ze wzgledu na za duza rozpietasc czasu pomiedzy produkcja zegarow a samochodu.Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Ja ma auto z 2009 ale licznik mogę mieć z 2010. Z tego co wiem ktoś z naszego grona przerabiał to i nie było większych problemów z wsadzeniem i uruchomieniem licznika z innego roku niż auto.
Moje pytanie jest takie.
Czy serwis zrobi przekładkę bez większych problemów i jak to wygląda cenowo i czasowo?
Komentarz
-
-
W ASO wgranie nowego oprogramowania do 09. C.El. zajeło im przeszło godzinkę, a mieli tylko włączyć funkcje domykania_otwierania szyb z pilota. ( włączyłem sobie sam drugi raz, bo po tygodniu uruchomiona przez ASO opcja ''znikła'' przepadła )Zamieszczone przez Enriquez40 minut, problemów brak, ale to zależy od podejścia serwisu.
Ceny ok. 150 PLN, ale zależy jak się dogadasz.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Enriquez, nie ma opcji "wstawic" nowego immo ? Np zapodac do auta nowy wklad kluczyka, nowe kluczyki ogolnie i takie tam ? Ten czytnik immo to chyba jest wlasnie we wkladce?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
marbab, moze tym razem ja wykaze sie kurtuazja ? Pionierem wole byc tylko w 1 nurcie stylistyczno-liftingujacym przod z O2FLRS :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
marbab, jak kupisz to podziałamy->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz